DagmenuHet koken van dagmenu's komt steeds vaker voor. Ouderen blijven langer thuis wonen, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking worden geacht zelfstandig te functioneren en tweeverdieners zijn altijd druk. Door het verdwijnen van wijk- en buurtcentra, keukens in verzorgingshuizen, subsidies en een tekort aan koks, dreigen steeds meer mensen verstoten te worden van een goede en lekkere, gezonde maaltijd. Slechte eetgewoontes liggen op de loer doordat men fastfood besteld of gaat afhalen. Natuurlijk behoort een opwarmmaaltijd of kant-en-klare supermarkt maaltijd tot de mogelijkheden. Er gaat echter niets boven een vers klaargemaakte maaltijd.

Als hobbykok kook ik voor kleine woongroepen thuis of kom ik ter plaatse met een goede, lekkere maaltijd. Dit is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden ter plaatse. Bij het koken voor kleine woongroepen is ontzorgen en zorgen het motto. Ontzorgen in het feit dat alles geregeld wordt (menusamenstelling, boodschappen doen en afwassen) en zorgen dat er een goede maaltijd wordt gekookt.
Overwerk of avondvergadering ? Artiesten en hun crew ? Werkweek of groepsvakantie ? Denk aan mij, dan zijn er al veel problemen opgelost !