Buffetten


Een feest waar men zelf bepaald hoeveel en wat men eet.

Een lunch, brunch of diner in buffetvorm en dat thuis of op een andere lokatie. 

Een buffet is ideaal als er meer dan 12 personen eten. De gerechten worden door uw gasten zelf opgeschept in de hoeveelheid die men wenst. U en uw gasten zullen verrast zijn met een gevarieerd, rijkelijk buffet en voor u, met héél véél gemak. Er is volop keuze door de variatie in gerechten die het buffet vormen. De mogelijk bestaat zelfs om een buffet samen te stellen aan de hand van persoonlijke wensen. Als vanzelfsprekend kunnen allergie- of dieetwensen worden meegenomen. Dit maakt de personal chef tot uw eigen chef.

Om te genieten van een heerlijk buffet hoeft u zich geen zorgen te maken. Het buffet wordt klaargemaakt en opgesteld, inclusief serviesgoed en aanvullende zaken. Na afloop wordt de afwas meegenomen en uw keuken weer keurig aan kant gemaakt.
Naar welk soort buffet u ook op zoek bent en in welke prijsklasse, er zijn altijd mogelijkheden. Van klassiek tot trendy en van simpel tot luxe. Zoekt u naar een bepaald thema zoals Hollands, Bourgondisch, Indo-Aziatisch, Mediterraans- of Amerkaans ? Of als u een eenvoudig buffet zonder poespas wenst, de mogelijkheden worden graag besproken.

Het grote verschil met anderen is dat zij alleen leveren en daarna verdwijnen. Personal chef koKok blijft er bij !