Barbecue


Zomer of winter, groots of verfijnd.

Wilt u eens misschien een eenvoudige of juist een luxe barbecue ? Dan bent u ook op de juiste website terecht gekomen.

Geheel voorbereid en op tijd kan de barbecue op een door u gekozen locatie beginnen. Dit kan natuurlijk een tuin zijn, maar ook buiten een gebouw als (sport)kantine, plein, grasveld of andere buitenlocatie. Servies, bestek, grill-apparatuur en natuurlijk diverse heerlijkheden worden verzorgd. Uiteraard dient het grillen in de buitenlucht plaats te vinden, maar hoeft niet te betekenen dat u en uw gasten ook in de buitenlucht zitten. Gedurende de hele barbecue blijft de personal chef (grillmaster) grillen en klaarmaken van gerechten terwijl u en uw gasten heerlijk eten.

Barbecuen wordt meestal in de zomer gedaan. Maar heeft u al wel eens gedacht aan een winterbarbecue compleet met vuurkorf, warme chocomelk en glühwein ?

NIEUW TAPACUE !!!
Tapacue is een barbecue maar dan met allerlei kleine gerechten. Zie het als een soort gourmet met de gerechten van een barbecue, waarbij men zelf niet hoeft te bakken. De gerechten worden zowel op de plaat als op de grill bereid. Geen grote stukken vlees of vis, maar kleine smaakvolle gerechten die men zelf compleet kan maken met de bijgerechten en saus naar keuze.

KLIK HIER VOOR DE ZOMERBARBECUES

Het grote verschil met anderen is dat zij alleen leveren en daarna verdwijnen. Personal chef koKok blijft er bij !